Haberler

Salih Gün Futbol Sahasının Tanıtımı Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancılda inşa ettiği Salih Gün futbol sahasının tanıtım programı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancılda inşa ettiği Salih Gün futbol sahasının tanıtım programı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi'nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün'ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi. Kocaeli milletvekilliği de yapan Salih Gün'ün adının verildiği sahanın tanıtım programına il ve ilçe protokolü ilgi gösterdi. Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Mustafa Altay, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Amatör Spor Federasyonları Başkanı Murat Aydın, Kocaeli CHP eski milletvekili Salih Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çalışmalar kapsamında mevcut üç katlı idari 588 metrekarelik alanı kaplayan binada Bodrum Katta; 2 takım için birer oda, dörder duş, ikişer tuvalet, Zemin Katta 2 adet hakem odası 1 adet personel odası, 1. Katta 2 adet idari ofis, 1 adet toplantı odası onarımı ile çatı onarımı yapıldı. 80 metrekarelik tek katlı sporcu soyunma odasında da iki takım için birer oda, üçer duş, ikişer tuvalet tadilatı ile çatı onarımı Saha kenarına 4,5 metre yüksekliğinde yaklaşık 85 metre betonarme duvar imalatı yapıldı.

Tanıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu" Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu tesisi yeniden elden geçirerek vatandaşların hizmetine kazandırdık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek verdik. Bu stadımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşancıl Salih Gün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title