Haberler

Salih Altun, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

Güncelleme:

AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Salih Altun, Çıldır'a gelerek AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ı makamında ziyaret etti.

AK Partiden aday adaylığını açıklayan Salih Altun Çıldır'a gelerek AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Çıldır İlçe Teşkilat binasında AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ile görüşen Altun aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu süreci üç bölüme ayırdığını belirten Altun " aday adaylığı, adaylık ve Milletvekilliği olmak üzere bu süreci üç bölüme ayırmak gerekir. Nasip olurda adaylık verilir ve halkımızın teveccühü ile seçilirsek Ardahan için canı gönülden çalışacağım. Milletvekili olarak Ardahan halkının karşına çıkarsam her yönüyle iletişim devrimi yaşanacak. İl ve İlçe başkanlıklarımıza kuracağımız sanal platformlarla halkımızla yüz yüze olup, sorunlarını ilk ağızdan kendilerinden dinleyip çözümler üreteceğiz. Devletin imkanlarını, halkın çıkarları doğrultusunda kullanacağız. Bürokrasiyi çok iyi bilen biri olarak kamu yatırımlarına son derece vakıf olacağız. Ardahan'ımızın en önemli simgelerinden biri olan Çıldır gölümüzün turizme kazandırılması konusunda projelerimiz var inşallah yetki bize verilir halkımızda güvenir meclise gönderirse bunları inşa edeceğiz. Partimizden aday adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizde küsme, kırılma asla olmaz. Biz AK Partiye gönül vermiş dava adamlarıyız" dedi.

AK Parti aday adayı Salih Altun'un ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Rıfat Vural ise " Genel Merkezimiz aday olarak kimi belirlerse belirlesin biz İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar destekleyip katkı sunacağız. Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerde ise bir mani keder olmadığı taktirde Allah'ın izni ile ilçede birinci parti olacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz ve inşallah AK Partiyi Genel seçimlerde Çıldır'da ilk kez birinci parti yapacağız. Partimizden aday adayı olan sayın Salih Altun'u tebrik ediyor, aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıfat Vural Ak Parti Ardahan Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title