Haberler

Salı Grubu İş Hayatında Tecrübelerini Paylaştı

Antalyalı iş adamı Mustafa Erkal, Salı Grubu’nda 35 yıllık iş yaşantısında elde ettiği tecrübelerini paylaştı.

Antalyalı iş adamı Mustafa Erkal, Salı Grubu'nda 35 yıllık iş yaşantısında elde ettiği tecrübelerini paylaştı.

Salı Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) bu haftaki konuğu iş adamı Mustafa Erkal oldu. Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) yapılan toplantıya yaklaşık 30 iş adamı ve davetliler katıldı. Hamdi Güneş'in ev sahipliğinde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, Suruç'ta meydana gelen patlama olayını kınadığını söyledi.

1.5 YILDA 25 YILLIK TECRÜBE

Başkan Koç'un ardından söz alan iş adamı Mustafa Erkal, eski Antalya'nın iş yaşantısından örnekler verdi. Üniversite'den inşaat mühendisi olarak mezun olduğunu, çalışma hayatına ise Güney Antalya Projesi'nin önemli ayaklarından olan Kemer Yat Lima'nı şantiyesinde başladığını belirten Mustafa Erkal, "Daha sonra Bodrum Yat Limanı'nın inşaatı için Bodrum'a gittim. Ailemden çalışmak için Antalya dışına çıkan ilk kişi ben oldum. Ancak Bodrum Yat Limanı inşaatında çok büyük tecrübeler edindim. 1.5 yıllık süre içinde 25 yıllık birikim kazandım" diye konuştu.

VERDİĞİNİZ SÖZLERİ VE İŞİNİZİ BİTİRMEDEN EVE GİTMEYİN

Erkal, günlük sözleri ve işlerin bitmeden eve gidilmemesi tavsiyesinde bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnsanlara verdiğiniz günlük sözleri ve işinizi bitirmeden evinize gitmeyin. Ne yaparsanız yapın ama mutlaka yazılı yapın. İş hayatının temeli güven, sadakat ve samimiyettir. Dost bir defa kazanılır. Dostunuza önem verin. Dostum beni 50 defa sırtımdan bıçaklasa yine de dostumdur. Ben dostumdan vazgeçmem. Ticaret yapıyormuş gibi yapıp para kazanlar vardır. Bunlardan uzak durmalıdır. Yanınıza yaklaşan çıkarcılardan uzak durun onlar sizinle fotoğraf çektirip fayda elde etmek isterler. Fotoğraf çektirirken bile yayınızda kimin durduğuna dikkat edin. Fırsatları geldiğinde değerlendirin, kaçtığında arkasından koşmayın" dedi.

Toplantıda Mustafa Erkal, katılımcılara birer Kemer figürü, ev sahibi Hamdi Güneş ve Başkan Muharrem Koç'a birer deniz kabuğu hediye etti. Başkan Muharrem Koç da Mustafa Erkal'a günün anısına bir şilt takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Erkal Muharrem Koç Hamdi Güneş Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title