Haberler

Mutlu Kaya'nın Erkek Arkadaşı Tutuklandı

Güncelleme:

Ses yarışmasında ismini duyurduktan sonra vurulan Mutlu Kaya'nın erkek arkadaşı 26 yaşındaki V.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Diyarbakır Valiliği, Ergani İlçesi'nde ses yarışmasında tanınan Mutlu Kaya'nın silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Kaya'nın erkek arkadaşı V.E.'nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

DIŞARI ÇAĞIRMIŞ AMA MUTLU KAYA EVDEN ÇIKMAMIŞ!

Kaya'nın vurulmasıyla ilgili de şu bilgi kamuoyuyla paylaşıldı, "M.K.'nın 18.05.2015 günü gece saatlerinde V.E. (26) isimli erkek arkadaşıyla Ergani Devlet Hastahanesi civarında buluştukları, şahsın M.K.'yı ikametine bıraktıktan sonra saat 02.30 sıralarında M.K.'yı dışarıya çağırdığı ancak M.K.'nın dışarıya çıkmadığı, saat 03.20 sıralarında ise, M.K.'nın kapısının önünde evinin iç tarafında başından yaralandığı anlaşılmıştır. "

Valiliğin yaptığı açıklamanın tamamı şöyle;

"M.K.'nın 18.05.2015 günü gece saatlerinde V.E. (26) isimli erkek arkadaşıyla Ergani Devlet Hastahanesi civarında buluştukları, şahsın M.K.'yı ikametine bıraktıktan sonra saat 02.30 sıralarında M.K.'yı dışarıya çağırdığı ancak M.K.'nın dışarıya çıkmadığı, saat 03.20 sıralarında ise, M.K.'nın kapısının önünde evinin iç tarafında başından yaralandığı anlaşılmıştır. Diyarbakır il merkezinde yapılan çalışmalar sonucunda, V.E. isimli şüpheli şahıs 18.05.2015 günü saat 22.30 sıralarında cinayet büro görevlilerince yakalanmıştır. Olay esnasında V.E.'nin yanında oldukları tespit edilen R.L. ve C.Ç. isimi şahıslar da yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan 3 şahıs Ergani ilçemizde adli makamlara sevk edilmiş olup, R.L. ve C.Ç. hakkında adli kontrol kararı verilmiş, V.E. ise tutuklanıp cezaevine teslim edilmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Mutlu Kaya Ergani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

İPEK:

ALLAHIN KIROLARI NE ANLAR ŞARKIDAN , GÜZELLİKDEN TEK BİLDİKLERİ SİLAH. . . MAĞARA KÜLTÜRÜ

19
23
yanıtYanıtla
w:

cahil güzelim genceclik kızı vvurudun katil pislik masum cana kıyılırmı

39
2
yanıtYanıtla
gerçek:

ya benim olursun yada toprağın

3
30
yanıtYanıtla
alone man Mobil-ANDROID:

ne istedin be yazıklar olsun geber

25
0
yanıtYanıtla
istanbul:

sibel can şuan onun yanında olması gerekirdi en azından 1 günde gidip ugrayıp cıkabilirdi ayıp ettinn sibel

23
1
yanıtYanıtla
HFD:

sibel can hamburga konsere gidiyor kadin kac gundur yogun bakimda oda ekmek derdinde zikkimlayasi paraya doymuyor

21
2
yanıtYanıtla
aylinmobilWeb@haberler.com:

O yöre insanı agzını acınca sürekli namustan şereften bahseder yahu bu kızın bu adamla ne işi var bunu yapan türk kızı olsa namustan girer şereften çıkarlardı adam ayrı bir olay hödügün teki

10
13
yanıtYanıtla
limon çiçeği:

yemın ederım şu kız çirkin olsaydı bu kadar üzülmicektıniz insanlıgınaz tükürüyorum ALLAH şifa versin

18
1
yanıtYanıtla
mayk:

aşiret kızı nasıl sevgilisimi olur ya kız cagız sanatcı camiasına girmiş . . . . neyse allah şifa versin sevenlerine kavuştusun.

17
1
yanıtYanıtla
asdef:

amed denilen pislik yerde her şey var

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title