Haberler

Saldırıda Yaşamını Yitiren Murat Gül, Hamide Sibel Çetinkaya, Feyza Acısu'nun Cenaze Namazı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karşıyaka Mezarlığı camii avlusunda bekleyen cenaze yakınları

Ailelerden görüntüler

Cenaze başında bir vatandaşın konuşması

Hayatını kaybedenlerin fotoğrafları

Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın gelişi ve taziyede bulunması

Cenaze namazının kılınması Ankara'daki terör saldırısı

Saldırıda yaşamını yitirenlerden üçü için Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

Törene Milli Eğitim Bakanı Avcı da katıldı

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden üçü için Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde cenaze töreni yapıldı.

Hazine Müsteşarlığında özel güvenlik görevlisi Murat Gül (27), Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı Hamide Sibel Çetinkaya (55) ile üniversite öğrencisi Feyza Acısu'nun (22) cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı Camisi'ne getirildi.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan Gül'ün yakınlarından biri, "Bir şehit verdik, hepimiz şehit olacağız. Canımız feda olsun. Keşke o şehitlerin içinde ben de olsaydım" ifadelerini kullandı.

Murat Gül'ün babası Mustafa Gül'ün, GATA'da görev yaptığı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine bağlı Bilgi Edinme Merkezi çalışanı, iki çocuk annesi Çetinkaya'nın ise Cebeci'de oturan annesini ziyaretinin ardından, metro durağından çıktığı sırada saldırıya maruz kaldığı öğrenildi.

Feyza Acısu'nun ise Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.

Törene katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ailelere başsağlığı diledikten sonra, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşla cenaze namazında saf tuttu.

Cenazeler, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Gül Nabi Avcı Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
title