Haberler

Saldırı Sonrası MOBESE Kameralarından Görüntü Alındı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası güvenlik ekipleri havalimanı çevresindeki MOBESE kameralarından görüntü aldı.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı sonrası güvenlik güçleri mobese kameralarından görüntü almak için, mobese kameralarına vinç yardımıyla ulaştı.

YOLCULAR BELEDİYE OTOBÜSÜYLE TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan saldırı sonrası havalimanında kalan yolcular tahliye edildi. Yolcular belediye otobüsleriyle bölgeden tahliye edildi.

YABANCI TURİSTLER KOŞARAK OTOBÜSE BİNDİ

Yolcuların otobüse binmek için kuyruk oluşturduğu görülürken, yabancı yolcuların yeni bir saldırıya uğramamak için otobüslere koşarak bindiği dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

İZMİR:

TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR. . . TÜM BU TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEFLERİNDE OLMASININ SEBEBİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN , DÜNYANIN 5''''EN BÜYÜK OLDUĞUNU SÖYLEMESİ VE BİZDE VARIZ DEMESİNDEN KAYNAKLANDI. TÜRKİYENİN BÜYÜMESİNİ, GELİŞMESİNİ İSTEMEYEN AVRUPA, BİZE TOKAT ATIYOR, SUS OTUR YERİNE SEN AYAĞA KALKAMAZSIN DİYOR. AKP HÜKÜMETİDE HAYIR ESKİ TÜRKİYE YOK DİYOR. . . . KISACA TÜM MESELE BU. YA SUSUP OTURACAĞIZ YADA HÜKÜMETİMİZE SAHİP ÇIKIP BU ZORLU SÜRECİ HEPBERABER AŞACAĞIZ. . . . . DESTEK OLMAYANLAR, EN AZIND

38
28
yanıtYanıtla
ıoı:

Gerizekalı olmaya görsün insan

yanıt6
yanıt3
bozdağlı:

bu ülke 15 yıldır kandan başka ne üretir oldu acaba. doğru kanda 1 numara vatandaşına öldürmede 1 numara

yanıt1
yanıt4
optimus prime:

acaba hiç düşündün mü rte neden 180 derece döndü ve rusyadan özür diledi israille anlaşmalar yapıldı. benim düşüncem hazine de para sıfırladı. örtülü ödenekten o kadar çok para harcadı ki şuan harcayacak parası kalmadı. ee hazineyi doldurabilmek için mecbur rusya ve israilin kapısına dayandı.

yanıt3
yanıt4
positivemoon:

İnsanların acılarını paylaşmak yerine burada devlete yüklenenler varya onları bu ülkenin bir parçası olarak göremiyorum. Alçaklardan ne farkınız var sizin. Tarafınız nedir bu ülkenin insanımı yoksa terörün destekçisimisiniz?

25
15
yanıtYanıtla
optimus prime:

görüntü alıp ne yapacaklar acaba. bomba patlamış o kadar insan ölmüş.

23
9
yanıtYanıtla
antipkk:

Bizi hicbirsey yildiramaz! Son PKKli DHKP-Cli ve ISIDci geberene kadar durmak yok!

25
7
yanıtYanıtla
asdg:

geri zekalı ölenler hep bizim vatandaş hiç bir suçu olmayan insalar,

yanıt0
yanıt0
KÖRLER SAGIRLAR:

Kameralardan görüntü almak için vinç yardımı ile kameranın yanına gidiliyorsa (ki bana saçma geldi ) vah gülünecek halimize !

20
7
yanıtYanıtla
bune ya:

İnsanlar ölüyor biryandan, Turizm bitti bi yandan bu ne ya

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title