Haberler

Saldırganlar, İstanbul'un Göbeğinde Dilenci Kızı Yerlerde Sürükledi

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde dilencilik yapan 11 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu, parasını almak isteyenlere direnince darp edilerek yerlerde sürüklendi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dilencilik yapan 11 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu, parasını almak isteyen şahıslara direnince darp edilip yerde sürüklendi. Zanlılar, çevredekilerin tepkisiyle karşılaşınca olay yerinden koşarak uzaklaştı.

ZANLILAR OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Olay saat 15.00 sıralarında İstiklal Caddesi Zambak Sokak'ta gerçekleşti. İddialara göre, ismi öğrenilemeyen 11 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu kimliği belirsiz kişiler tarafından önce darp edildi. Gasp edilmek istendiği öne sürülen kız çocuğu şahıslara uzun süre direndi. Parasını şüphelilere vermeyen çocuk, yerlerde sürüklendi. Çevredekilerin bağırmaları ile çocuğu bırakan zanlılar olay yerinden hızla uzaklaştı.

ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ

Yerde yatan yaralı kız çocuğuna çevredeki kadınlar yardım etti. Kafasından ve burnundan yaralanan kız çocuğuna kağıt mendil verildi. Bir süre ambulans bekleyen çocuğun olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı. Yaralı çocuk tedavi edilmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören ve çocuğa yardım eden bir kadın, "Ağlayarak buraya geldiğini gördüm. Bir adam vurmuş, burnu kırılmış." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstiklal Caddesi İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (107)

Cilgin TÜRK !!!!Mobil-ANDROID:

AKP nin yeni turkiyesi

82
3
yanıtYanıtla
ayla:

şunları haber yapmayın cocuklarımızı parka götüremez olduk bunlar yüzünden heryerdeler yaa banane dayak yemişşe iyi yapmış yapan

6
64
yanıtYanıtla
mustafa:

sende insanım diye geziyorsun değilmi

yanıt3
yanıt0
temel1:

ya sizde suriyeli olsaydınızzzz

yanıt2
yanıt0
ANNE:

ya o çocuk senin olsaydı, yine böyle diyecekmiydin. . . . ''''Kınamayın, kınadıgınız sey basınıza gelmeden ölmeyeceksiniz. . . Hz. Muhammed SAV''''

yanıt2
yanıt0
blackpearl:

senin cocuklarinda bu dünyaya mazlum bi suriyeli olarak gelebilirdi bi düsün bakalim o zaman böyl dermiydin senin bunu yapanlardan ne farkin var vicdani olmayin biri müslümanim demesin sonra tüm müslümanlari sizin gibi sanirlar Allahtan korkmasin bari insanlardan utan

yanıt2
yanıt0
123:

Tecavüze uğrayıp, bıçaklanarak parçalara ayrıldıktan sonra üzerine benzin dökülüp yakılmadığı için şükretsin bence. . .

8
28
yanıtYanıtla
mimMobil-ANDROID:

polisler mekanlara oturup beleş yemek yesinler

30
4
yanıtYanıtla
Onur Mobil-IOS:

Yazik günah o da Allahin bir kulu

32
1
yanıtYanıtla
dersimli:

rte yaptı yapacağını oy için getirdi garibanları sonra başı boş bıraktı

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title