Haberler

Salcano Arnavutköy Mtb Cup 3 Nisan Pazar Günü Koşulacak

Arnavutköy Belediyesi ve Salcano tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen dağ bisikleti yarışlarının bir yenisi bu pazar günü koşulacak.

Arnavutköy Belediyesi ve Salcano tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen dağ bisikleti yarışlarının bir yenisi bu pazar günü koşulacak.

Rio Olimpiyatları'na az bir süre kala yapılacak olan yarış sporcuların derecesi açısından hayati önem taşıyor.

3 Nisan Pazar günü Arnavutköy parkurunda yapılacak yarış için Olimpiyat normlarının tamamlanmasına az süre kala altın degerindeki puanlar icin dünyanın 4 bir tarafından gelecek sporcular Rio'ya gidebilmek için kıyasıya yarışacaklar.

Arnavutköy Belediyesi'nin destekleri ile parkur sürekli bisiklete binecek bir hal alacak ve burada daha üst kategori yarışlarının düzenlenmesi için kısa sürede olumlu sonuç alınacak.

Dünyanın 4 bir yanından yaklaşık olarak 100 sporcu katılacak.

3 Nisan Pazar günü yapılacak yarışlara dünyanın 4 bir yanından sporcu katılacak. Saat 09.00'da Ulusal Kategori Yarışları ile start alacak olan yarış, 12.00'de olimpiyatlara puan veren uluslararası yarışla devam edecek ve 14.00'te yapılacak olan ödül töreni ile son bulacak.

Salcano Arnavutköy MTB CUP'ta Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Rusya, Bosna-Hersek, Sırbistan, Macaristan, Karadağ gibi ülkelerden toplamda yaklaşık 100 sporcu yarışacak. Geleneksel hale gelen Salcano MTB CUP, Arnavutköy'de yer alan Devlet Hastanesi'nin arkasındaki ormanlık alanda bulunan parkurda yapılıyor.

SALCANO YÖNETİM KURULU ÜYESİ AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

Dünyaca Ünlü Türk markası Salcano'nun Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, Türkiye'nin genç nüfusa sahip bir ülke olduğunu ve bisiklet konusunda daha işin başında olunup, yapılması gereken çok şeyin olduğunu dile getirdi. Akgül, "Bisiklet sağlıklı nesil için son derece önemli ve herkesin elde edebileceği bir şey. Biz de Salcano olarak hem vatandaşlarımızın hem de sporcularımızın çıkarları doğrultusunda çalışmalarımıza ve üretimlerimize devam edeceğiz. Firma olarak, Arnavutköy Belediyesi olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak biz bu tip yarışları desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Belediyesi Bayram Akgül Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title