Haberler

Salak Oğlum" Ayakta Alkışlandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Sokak Tiyatrosu, Müjdat Gezen'in yazdığı "Salak Oğlum" adlı oyunu ikinci kez kez sahneledi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Sokak Tiyatrosu, Müjdat Gezen'in yazdığı "Salak Oğlum" adlı oyunu ikinci kez kez sahneledi.

Alanya'da Fakırcalılar Derneği Tiyatro Bölümü olarak çalışmalarını sürdüren Alanya Sokak Tiyatrosu, Müjdat Gezen'in yazdığı Hilmi Uyar'ın Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği, Akın Paşaoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı "Salak Oğlum" adlı oyunla ikinci kez Alanyalılarla buluştu.

Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Ümit Barut ve Öykü Kaya ile Alanya Evi'nden Muazzez Kaya ve Samet Alabacak ile çok sayıda Alanyalı izledi.

Grubun Sanat Yönetmeni Hilmi Uyar, ikinci kez sahneledikleri oyuna gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Kadromuz özveriyle çalışmalarına devam ediyor. 16 Mart'ta Fakırcalı Köyü Şenlikleri'nde yine izleyicilerle buluşacağız.Herkesi doğal güzelliklere sahip köydeki şenliklerine bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müjdat Gezen Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title