Haberler

Şakir Süter Gaçetecilik Yarışması

Bergama Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada dereceye girenler belirlendi.

Bergama Belediyesi'nin, 2007 yılında yaşımını yitiren İzmirli gazeteci Şakir Süter anısına bu yıl üçücüncüsü düzenlediği "Şakir Süter Gazetecilek Yarışması"nda dereceye girenler belli oldu.

Bergama Belediyesi'nin, İzmir'de gazetecileri teşvik etmek, mesleğe katkıda bulunmak ve başarılı gazeteciler ile eserlerini ödüllendirmek amacıyla Bergama doumlu gazeteci Şakir Süter anısına, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Şakir Süter Gazetecilik Yarışması sonuçlandı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nde (İGC) toplanan yarışma jürisi, beş kategorinde dereceye giren gazetecileri ve eserlerini belirledi.

Gazeteciler Vecdi Altay, Suavi Yardımoğlu, Nezih Bilger, Hürol Dağdelen ve karikatürist Sadık Pala'dan oluşan jüri, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in de katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı değerlendirme sonucunda, "haber" dalında Egeli Sabah gazetesinden Ertan Gürcaner'in "Yiyip Bitirdiler" adlı haberini, "röportaj" dalında Ege Telgraf gazetesinden Saadet Erciyas'ın "8500 yıl öncesine merhaba" adlı röportajını, "araştırma-inceleme" dalında 9 Eylül gazetesinden Mehmet Emin Al'ın "Kentsel Dönüşüm Baştan Yanlış" isimli haberi ile "karikatür" dalında 9 Eylül gazetesinden Zafer Güven'in, "fotoğraf" dalında ise Egeli Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın "2 fotoğraf 9 fark" adlı eserinin, ödüllendirilmesini kararlaştırdı.

Yarışmada ayrıca, Habertürk gazetesi'nden Mehmet İnmez'in "Şaka Gibi Otopark" isimli haberi Bergama Belediyesi Ödülüne, 9 Eylül gazetesinden Mehmet Emin Al'ın "Sağlık kentine hoşgeldiniz" başlıklı haberi "Jüri Özel Ödülüne", Bakırçay gazetesinden Rıdvan Karapehlivan'ın "Kooperatif Uyanıkları" başlıklı haberi de "Ahmet Ünaleroğlu Özel Ödülüne" layık görüldü.

Ödüllerin, Şakir Süter'in ölüm yıldönümü olan 27 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerine verileceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Şakir Süter Bergama Eylül İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title