Haberler

Sakatlar Derneği'nden Başkan Hançerli'ye Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerliyi makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerliyi makamında ziyaret etti.

Başkan Mıhçı, ziyarette, Hançerli'ye dernek üyeleri ve tüm sakatlar adına yapılabilecekler ile ilgili görüş ve önerilerini iletti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hançerli ise engelli vatandaşlara yardım hususunda önemli yol katedildiğini, ülkede engelli-engelsiz ayrımının ciddi ölçüde azaldığını, engellilerin iş yaşamında ve sosyal yaşamda aktif olduğunu vurguladı.

Toplumun her kesimine kesintisiz hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Hançerli, "Biz herkesin temsilcisi olarak buradayız. İftihar ettiğimiz konulardan biri de Sakatlar Derneği Başkanımızın Karatay ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olmasıdır. Toplumun farklı kesiminden farklı özellikte insanların belediye meclisinde bulunmaları hizmet açısından oldukça verimli bir durum" ifadesini kullandı.

Hançerli, engellilere yönelik büyük bir rehabilitasyon merkezini Karatay'a kazandırabileceklerini ve proje açısından değerlendirmeye aldıklarını da kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title