Haberler

Sakatlar Derneği Kongresi Ertelendi

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi 9.olağan genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi 9.olağan genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelendi.

Mevcut başkan Hüseyin Şirin ve diğer aday Fehim Dinç'in yarıştığı Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesinin 9.olağan genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için bir hafta sonraki ertelendi. Genel Maden İşçileri Sendikası'nda yapılması planlanan kongrede hazırda 279 üye sayısı olması gerekirken bu sayı 215'te kaldı. Bir sonraki tarihte yapılacak olan kongrede çoğunluğun aranmayacağı belirtildi.

Kongrede yeterli çoğunluğun sağlanmamasının ardından bir açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin; "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi 9.olağan genel kurulu bugün itibari ile yapılacaktı. Dernek üye sayımız 556 olması sebebi ile 279 kişinin katılması gerekiyordu. Kongreye katılan üye sayımız 215 civarında kaldı. Belki beklesek bu çoğunluğu sağlayacağız ama biliyorsunuz ki bizim üyelerimiz engelli olduğu için insanları fazla bekletmek istemedik. Haftaya Pazar Günü genel kurulumuzu yaparak bu süreci tamamlamış olacağız. Ben genel kurula gelip katılan bütün engelli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kongrede başkan adayı olan Fehim Dinç ise "Biz bu hafta bu seçimin olmasını çok istedik ve bununla alakalı çalışmalarımızı yaptık. Bütün engelli arkadaşlarımıza ulaştık. Sağ olsun çoğu arkadaşımız geldi fakat bugün belirlenirken mevcut yönetim tarafından bugün sınav olduğu dikkate alınmamış. Sınav dolayısı ile gelemeyen arkadaşlarımız oldu. Çoğunluğu sağlayamadık. Toplamda 556 üyemiz var 279 kişiye ulaşmamız lazımdı. Ben şahsım adına buraya gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Ellerine ayaklarına sağlık. Seçim haftaya yapılacak. Haftaya yapılacak olan seçimde çoğunluğa bakılmayacak. Gelen herkes toplanacak ve oy kullanacak" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şirin Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title