Haberler

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Taşkın'ın Bayram Mesajı

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Erdal Taşkın, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, hasretliklerin kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak ettiklerini belirtti.

Sakarya spor Kulübü Başkanı Erdal Taşkın, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, hasretliklerin kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak ettiklerini belirtti.

Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği günler olduğunu kaydederek, şunları bildirdi:

"Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, hasretliklerin kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak ediyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği özel günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle... Tüm camiamızın, taraftarlarımızın, çalışanlarımızın, sporcularımızın, Türk spor kamuoyunun ve tüm halkımızın kurban bayramı kutlu olsun."

- SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title