Haberler

Sakaryaspor'a Mali Destek

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'a 250 bin lira destek verdi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'a 250 bin lira destek verdi.

Rüstemler Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ Genel Müdürü ve Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Özer, Sakaryaspor'un önceki sezonda gösterdiği mücadeleyle üst liglerde yer almayı hak ettiğini kanıtladığını söyledi.

Takımın başarılı olması için herkesin katkıda bulunması gerektiğini vurgulayan Özer, "Ülkemiz futboluna sayısız yetenek kazandıran Sakaryaspor'a 2012'de başlattığımız desteğimizi bu yıl da sürdürmekten memnunuz. Sakaryaspor'a olan katkımız, geleneksel hale geliyor. Bundan hem mutluluk duyuyoruz hem de görevimizi yerine getirmenin rahatlığını hissediyoruz" şeklinde konuştu.

Özer, Sakaryaspor'a destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Takımımız lige çok güzel başlangıç yaptı. Bu, bizi ayrıca memnun etti, başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da Toyota'nın Sakaryaspor'a ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, Özer ve Toyota'yı tebrik etti.

Destek sürdükçe başarının kaçınılmaz olacağını vurgulayan Toçoğlu, "İlimizde faaliyet gösteren diğer kuruluşlarımızın da imkanları nispetinde takımla ilgilenmelerini bekliyoruz. Hepimiz bu markanın ayakları üstünde durması için katkı sağlamalıyız" dedi.

Kulüp başkanı Selahattin Aydın da verilen desteğe teşekkür ederek, iş birliğinin devam etmesini umduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Özer ve Aydın arasında protokol imzalandı. Toyota, anlaşma kapsamında Sakaryaspor'a 250 bin lira destek verecek, kombine bilet alımı ve stat içi reklam panolarının yenilenmesiyle yeşil-siyahlı ekibin yanında olacak.

Kaynak: AA / Yerel

Toyota Otomotiv Sakaryaspor Orhan Özer Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title