Haberler

Sakarya Yıkıma Gelen Ekipleri Taşladılar

Yıkıma gelen ekipleri taşladılar (2)POLİS MÜDAHALE ETTİAdapazarı'nda sabah çıkan olaylar öğleden sonra daha da büyüdü.

Yıkıma gelen ekipleri taşladılar (2)

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Adapazarı'nda sabah çıkan olaylar öğleden sonra daha da büyüdü. Yolu ulaşıma kapatanlar çevik kuvvet ekipleri, iş makineleri ve TOMA'lara taş yağdırdı. Vatandaşlar yoldan araçların geçişini engellemek için yola yattı. Polis ve bölge halkı arasında zaman zaman arbede yaşandı. Yolu ulaşıma kapatanlara TOMA'larla müdahale edildi. Kalabalığın bir bölümü su ve biber gazlı müdahaleden sonra dağıldı. Olay yerine gelerek vatandaşları dinleyen Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın tepkiyle karşılaştı.

Erol Aydın vatandaşların tepkisine, "Mantar gibi kaçak yapı yapılıyor memlekette. Sizin yüzünüzden hapse mi gireceğiz?" diyerek cevap verdi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olay yerinden geçerken, vatandaşlara bakarak olay yerinden ayrıldı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise tüm uyarılara rağmen kanunlara aykırı olarak inşa edilen bina ve yapıların yıkılacağını ve kaçak yapıya asla taviz verilmeyeceğini söyledi. İmar kanunu ve ilgili mevzuatın açık ve olduğunu belirten Başkan Dişli, "Hiç kimse belediyeden kanun dışı işlem yapılmasını beklemesin. Devletin kanunları açık ve nettir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranmalarını istiyoruz. Kanunsuz inşaat yapılmayacak" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Dişli Erol Aydın Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title