Haberler

Sakarya'ya 101 Milyon Liralık Yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya'ı seviyoruz.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya'ı seviyoruz. 101 milyon lira değerindeki yeni yatırımlarımız Sakaryamıza hayırlı olsun" dedi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın gerçekleştirilecek toplu temel atma töreniyle 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Sakarya'ya hizmet etme sevdalarının her geçen gün daha da arttığını belirten Toçoğlu, saat 13.00'te Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törene tüm vatandaşları davet etti.

Toçoğlu, altyapıdan üstyapıya önemli yatırımları vatandaşlarla buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, "Bir yandan 16 ilçemizin tamamının temel ihtiyaçlarını karşılıyor, diğer yandan da sosyal hayatı daha da canlandıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya'yı seviyoruz. 101 milyon lira değerindeki yeni yatırımlarımız Sakarya'mıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Toplu temel atma töreniyle çalışmaların başlatılacağı projeler arasında, Afet Koordinasyon Merkezi, Katlı Otopark ile İtfaiye Binası ve sentetik saha projeleri yer alıyor. Ayrıca altyapı ve içme suyu konusunda da şehrin tamamına yayılan yeni yatırımlar geliyor.

Bu kapsamda Kuzuluk İçmesuyu Projesi, Sapanca Üst Köyler İçmesuyu Projesi, Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı, Pamukova Yağmursuyu ve İçmesuyu İnşaatı ve Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin de temeli atılmış olacak.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title