Haberler

35 Yıllık Hayat Arkadaşı Gözleri Önünde Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adapazarı'nda, 35 yıllık eşi Mehmet Güneş gözlerinin önünde hayatını kaybeden Nurgül Güneş, gözyaşlarına hakim olamadı.

Adapazarı Kaynarca Yolu'nda, 35 yıllık eşi 3 çocuğunun babası Mehmet Güneş'in gözleri önünde otomobil altında kalarak ölmesi üzerine Nurgül Güneş gözyaşlarına boğuldu.

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Kaza Adapazarı-Kaynarca Duble Yolu Müezzinler Kavşağı'nda meydana geldi. 3 çocuk babası 63 yaşındaki Mustafa Güneş, yanında 58 yaşındaki eşi Nurgül ile birlikte kendisine ait otomobille Kaynarca istikametine giderken Müezzinler mevkiinde aracı durdurdu.

Yolun karşı tarafında bulunan bir işyerine gitmek isteyen Mehmet Güneş'e, Adapazarı istikametinden Kaynarca istikametine gelmekte olan Olcay Yazgan yönetimindeki 54 D 4243 plakalı otomobil çarptı.

ÇEVREDEKİLER SAKİNLEŞTİREMEDİ

Yaşlı adam çarpmanın şiddetiyle hızla yere düşerken otomobil ise 30 metre kadar ilerde durabildi. Kocası gözleri önünde otomobil altında kalarak kanlar içerisinde kaldığını gören Nurgül Güneş eşinin başında gözyaşları döktü. Sürekli ağlayan kocasının başını okşayan yaşlı kadını çevredekiler de sakinleştiremedi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralanan Mehmet Güneş Kaynarca ilçesinde görevli 112 ekibinin başka bir vakada olması nedeniyle kaza yerine Adapazarı'ndan gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Mehmet Güneş, hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Güneş Adapazarı Kaynarca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (86)

ERK:

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. . Allah Rahmet Eylesin. . .

43
2
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

YA RAB ablama sabır ölen kişiye rahmet eyle YA RAB böyle acıyı kimseye yaşatma AMİN.

35
0
yanıtYanıtla
Delikanli Mobil-IOS:

Teyze allahrahmet eylesin mekani Cennet olsun

32
1
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

Allah rahmet eylesin. Hepimizi her türlü kaza ve musibetten muhafaza etsin.

28
0
yanıtYanıtla
---Mobil-IOS:

O carpan adamı asmak lazım ulan nasıl arac kullanıyorsunuz arkadas ızlerken agladım yaaa Allah o annemıze sabırlar versın ınsallah amcamızında mekanı cennet olur ınsallah Allah rahmet eylesın

25
1
yanıtYanıtla
DadasmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin..yakınlarına da Allah sabır versin. .Amin

26
0
yanıtYanıtla
TRGY:

ALLAH RAHMET EYLESİN. . RABBİM O TEYZEYE SABIRLAR VERSİN. . 35 YILLIK EŞİ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLMÜŞ. . ÇOK ACI. . RABBİM SEN HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VER YARABBİ. .

25
0
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Allah yok ki lan biraz araştırın sorgulayın örümcek beyinliler

3
19
yanıtYanıtla
NEJATmobilWeb@haberler.com:

yengem ellerinden öperim allah rahmet etsin basin sagolsun allah sabir versin.

22
0
yanıtYanıtla
HalitMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin allah sabır versin

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title