Haberler

Sakarya Tem'de Devrilen Tır'ın Altından Cıkartılan Gencin İlk Sözleri 'Babam İyimi Sorusu Oldu

Güncelleme:

Sakarya TEM Otoyolu geçişinde çelik boru yüklü TIR, kontrolden çıkıp önce park halinde olan bir araca çarptı sonra da bariyerleri kırarak yol kenarındaki kanala uçtu.

Sakarya TEM Otoyolu geçişinde içerisinde baba ve oğulun olduğu çelik boru yüklü TIR, kontrolden çıkıp önce emniyet şeridindeki park halinde olan bir araca çarptı sonra da bariyerleri kırarak yol kenarındaki kanala uçtu. Kanalda ters dönen TIR'ın altından çıkarılan Gökhan Çimendağ çevresindekilere ilk sorusu 'Babam iyi mi' sorusu oldu. Baba oğul hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre kaza Adapazarı TEM Otoyolu Alancuma Mahallesi 67'inci köprü mevkiinde 13.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mehmet Çimendağ (50) idaresihdeki 86 AE 4241 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halinde olan Ercan Aldızoğlu(25) ait 61 LG 953 plakalı otomobile çarptı. Ardından bariyerleri aşarak takla atıp yol kenarındaki kanala uçtu. Tır'ın taşıdığı çelik borular, şans eseri çarpma sırasında yola değil kanalın bulunduğu toprak alana savruldu.

"BABAM İYİ Mİ?"

Kazada su kanalında ters dönen Tır'ın sürücüsü Mehmet Çimendağ ve oğlu Gökhan Çimendağ, TIR'ın altında kaldı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, araç altında kalan sürücü baba Mehmet Çimendağ'ı sıkıştığı yerden kurtararak yaralı olarak çıkartıldı. Daha sonra TIR'ın şoför mahallinin altında kalan oğlu Gökhan Çimendağ itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralı Gökhan Çimendağ'ın, ilk sözü 'Babam iyi mi' sorusu oldu. Babasının durumunu merak eden oğul Çimendağ'ı sağlık ekipleri babasının durumunun iyi olduğunu söyleyerek teselli etti. Yaralı baba ve oğul sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan emniyet şeridine park edilen otomobilin şoförü Ercan Aldızoğlu(25) polis ekiplerine benzininin bittiğini ve yakın bir petrol ofisinden yakıt almak için aracını emniyet şeridine park ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title