Haberler

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Canbaz Açıklaması

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Feridun Canbaz, ulaşımı kolaylaştıracak tüm projeleri desteklediklerini söyledi.

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Feridun Canbaz, ulaşımı kolaylaştıracak tüm projeleri desteklediklerini söyledi.

Canbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehrin ulaşım sorunlarının çözülmesi için hazırlanan projelere, karşı çıkmadıklarını belirtti.

"Şehrimizin en çok ulaşım sıkıntısı çektiği 80 bine yakın öğrenci barındıran Sakarya Üniversitesi, özel hastanelerinin, AVM'lerin yer aldığı, son yıllarda en fazla gelişen Serdivan bölgesidir" diyen Canbaz, "Ulaşımı kolaylaştıracak tüm projeleri destekliyoruz" ifadesini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na, 8 artı bir dolmuş hatlarına ruhsat izni verilmesi konusunda başvuru yaptıklarını vurgulayan Canbaz, şöyle konuştu:

"Bizler de yolcularımızın rahat edebileceği yeni araçlarımızı alıp servislerimize başlayalım. Serdivan-Beşköprü hattındaki dolmuşlarımıza mevcut durağımızın 300 metre daha uzatılması halinde Mithatpaşa'dan üniversiteye kadar öğrencilerimizden 1 lira almak şartıyla götürelim. Öğrenci kardeşlerimiz saatlerce, gece gündüz araç beklemesinler ve ekonomilerine de katkıda bulunalım. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin, ulaşım konusunda isteklerimizi, görüşlerimizi almalarını bekliyoruz. Şehir hepimizin ve çok daha güzel yaşanılabilir olmasını istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Sakarya Üniversitesi Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title