Haberler

Sakarya - PTT Kasasındaki 2 Bin Lirayı Çaldılar

PTT kasasındaki 2 bin lirayı çaldılar SAKARYA Üniversitesi Kampüsü içersinde bulunan PTT şubesine giren hırsızlar çelik kasayı parçalayıp içersindeki yaklaşık 2 bin lirayı çaldılar.

PTT kasasındaki 2 bin lirayı çaldılar

SAKARYA Üniversitesi Kampüsü içersinde bulunan PTT şubesine giren hırsızlar çelik kasayı parçalayıp içersindeki yaklaşık 2 bin lirayı çaldılar.

Kasa hırsızlığı Sakarya Üniversitesi Kampüsü'nde dün gece 02.00 sıralarında meydana geldi. İddilara göre üniversiteye otomobille gelen iki şüpheli, PTT şubesinin bitişiğinde bulunan bayan kuaförünün kapı kilidini kırarak içeri girdi. Daha sonra kuaförün arka kısmında bulunan ve PTT şubesiyle bitişik olan duvarı kırarak PTT şubesine girmeyi başardılar. Şubedeki çelik kasayı duvara açtıkları yaklaşık bir metrelik delikten çıkaran zanlılar kucakladıkları kasayı yakındaki ormanlık alana taşıdı.Daha sonra zanlılar kasayı parçalayarak içindeki yaklaşık iki bin liraya yakın madeni parayı alıp kaçtı. Sabah işe gelen PTT görevlileri şubenin dağınık olduğunu ve kasanın da olmadığını görünce soyulduklarını anlayarak polisi arayıp yardım istedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından PTT şubesinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title