Haberler

Sakarya Pamukova'da 5,5 Hektarlık Ormanlık Alan Yandı

Pamukova'da 5,5 hektarlık ormanlık alan yandıSakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 1,5 hektarı ormanlık, 4 hektarı ise makilik olmak üzere 5,5 hektarlık alan yandı.

Pamukova'da 5,5 hektarlık ormanlık alan yandı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 1,5 hektarı ormanlık, 4 hektarı ise makilik olmak üzere 5,5 hektarlık alan yandı. Yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bugün saat 11.30 sıralarında, Pamukova Çilekli Mahallesi Sırakayalar mevkiinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Geyve ve Pamukova Orman İşletme Şefliği ekipleri, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteri, Pamukova Belediyesi ekipleri müdahale etti. 5 arazöz, 2 su tankı, 2 itfaiye ekibi, 4 iş makinesi ile yangına müdahale edilirken, yangın söndürme helikopteri ile de yanan bölgelere su atıldı. İş makineleri ile yangının olduğu bölgelere ulaşmakta zorlanan arazözler için yol açıldı. Yangın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında 1,5 hektarlık ormanlık alan ile 4 hektarlık makilik alan yandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukova Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title