Haberler

Sakarya'nın Markası Özelitte, Fuara Damgasını Vurdu

Güncelleme:

Futbol sahasının yanına yapılan halı saha ve yüzme havuzu çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, tesisin yüzme havuzu ve halı sahalarıyla birlikte bahar aylarında Manisalıların hizmetine sunulacağını müjdeledi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde, Spor Lisesi yanında yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesise yapımı tamamlanan halı sahaların yanı sıra yeni bir halı saha ve yüzme havuzu kazandırılması için çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Başkan Ergün, "Amatör spor kulüplerinin ve spora ilgi duyanların kullanabilmesi amacıyla Güzelyurt Mahallesi'nde Spor Lisesi'nin yanına modern bir halı saha kazandırdık. Tesisimiz yaklaşık iki ay önce bütün amatör spor kulüplerinin ve Manisalıların hizmetine sunuldu. Geçtiğimiz aylarda burada yaptığımız incelemelerde mevcut alanlar üzerinde bulunan boşluklarda da Plan Proje Daire Başkanlığımız ile birlikte Fen İşleri Daire Başkanlığımızın ortaklaşa çalışmasıyla yeni bir halı saha ve yüzme havuzu kazandırılması için de harekete geçtik" dedi.

Manisa gençliğinin hizmetine sunulacak

Tesise kazandırılacak yüzme havuzu hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, Kent Park ve yapımı devam eden spor tesisiyle birlikte bölgenin komplike bir yatırıma kavuşacağını belirtti. Başkan Ergün, "Tesiste yapımı devam eden yüzme havuzu, Halil Onultmak Spor Tesisi'nde bulunan yüzme havuzunun iki katı büyüklüğündedir. Projeleri hazırlandı. İhaleleri bitirildi. İlgili müteahhit firma da çalışmalarına hızla devam ediyor. Önümüzdeki bahar aylarında inşallah yüzme havuzumuzda, Manisa gençliğinin hizmetine sunulacak. Halil Onultmak Spor Tesisi'nde bulunan yüzme havuzumuzda, bu yıl 550 çocuğumuza kurs hizmeti vermiştik. Önümüzdeki yıl Manisa'ya kazandıracağımız yeni yüzme havuzuyla birlikte, bu sayıyı daha da arttırarak binin üzerinde çocuğumuzun yüzme havuzlarından faydalanmasını sağlayacağız. İnşallah Allah bitirmeyi nasip eder. Bölge halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Yunusemre Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title