Haberler

Sakarya Minibüs Ticari Araca Çarptı 1 Ölü, 10 Yaralı

Minibüs ticari araca çarptı 1 ölü, 10 yaralıSakarya'nın Hendek İlçesi'nde ticari araca çarpan minibüsün sürücüsü aracın camından yola fırlayarak hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı.

Minibüs ticari araca çarptı 1 ölü, 10 yaralı

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde ticari araca çarpan minibüsün sürücüsü aracın camından yola fırlayarak hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde, Hendek Balsu kavşağında meydana geldi. 67 yaşındaki Ahmet İnaç idaresindeki 54 S 1730 plakalı minibüs kavşakta dönerken önünde giden Sinan Yiğit idaresindeki 60 EC 152 plakalı ticari araca çarptı. Ahmet İnaç çarpmanın etkisiyle aracın camından yola fırlayarak olay yerinde öldü. Ticari araç ise şarampole yuvarlandı. Ters dönen ticari araçta bulunan Sinan Yiğit, Mehmet Çirek, Bülent Türkay, Yaşar Gün ile İbrahim Çamlıca ile minibüste bulunan Mehmet İnaç, Hakan İnaç, Nazmiye İnaç, Hamza İnaç ve Meryem Dayıoğlu yaralandı. 112 Acil ve itfaiye ekipleri araçlarda bulunan yaralıları çıkararak, sedye ile ambulanslarla Hendek, Akyazı ve Adapazarı'nda bulunan hastanelere götürdü. Yaralılar tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Yiğit Sakarya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title