Haberler

Kenan Sofuoğlu, Oğlunun Mezarı Başından Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman, oğulları Hamza bebeğin mezarında çekilen fotoğrafı takipcileriyle paylaştı.

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman, hayatını kaybeden 4 aylık oğulları Hamza bebeğin mezarına ilk ziyaretlerini yaptıktan sonra, çocuklarının mezarında çekilen fotoğrafı takipcileriyle paylaştı.

İLK MEZAR ZİYARETİ

Geçen hafta oğlunu kaybeden Kenan Sofuoğlu, Hamza bebeğin toprağa verilmesinin ardından ailece Akyazı'nın Kuzuluk semtindeki evlerinde taziye ziyaretlerini kabul etti. Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman ile birlikte Hamza bebeklerinin mezarına ilk ziyaretlerini de yaptı.


EN ACI PAYLAŞIM

Sofuoğlu ailesi Hamza bebeğe dualarının ardından sosyal medya hesabından Türkçe ve İngiizce şu mesajı yayınladı: "Bu acı günlerimizde bizi yalnız bırakmayan, telefonlarıyla ve ziyaretleriyle taziyelerini ileten desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Devlet Bakanlarım, Diyanet İşleri Başkanım, Devlet Büyüklerim, Dostlarım, Sevenlerim, Akrabalarım, mesajlarıyla ve dualarıyla bize sabır ve başsağlığı dileyen herkese teşekkürü borç bilirim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kenan Sofuoğlu Kuzuluk Akyazı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Reklam yapmana gerek yokMobil-IOS:

Yüzlerce ölen insanlar bile senin yaptığın şeyi yapmıyor

4
13
yanıtYanıtla
anneMobil-ANDROID:

Allah hicbir anne babaya evlat acısı yasatmasın cok zor sabırlar diliyorum

16
0
yanıtYanıtla
Ağzı olan konuşuyor.:

Ne şovu ya neyden bahsediyorsunuz adamın buna ihtiyacımı var? albüm mü çıkarıcak ne? Yıllarca o adam Türk bayrağını dalgalandırıp o gururu yaşatmak için tek başına didindi durdu. Ne sponsoru vardı ne destekçisi. Şurda kaç senedir gördünüz bu adamı bu adam 30 yaşında ve 17 yaşından beri tek mücadele verdi. Bu adamın 2002 yılında kardeşi, 2008 yılında diğer kardeşi Sinan Sofuoğlu 2011’de babası İrfan Basri Sofuoğlu’nu kanserden kaybetti. hangisini bildiniz hangisini gördünüz? vicdan biraz !

11
0
yanıtYanıtla
davut:

ALLAH KIMSEYE EVLAT ACISI VERMESIN

10
0
yanıtYanıtla
@BilgisizAdaam:

Allah Rahmet Eylesin O kdar Çok Olay Varken Günlerdir Bunu Haber Yapanlarıda Kınıyorum Sadece Onun MU çocugu Öldü Sadece O mu Evlat Acısı Yasadı Bu Ülkede Herdün Evladını Kaybedenler Oluyor Neden Nufus Müdürlüğünden Bilgi Alıp Haber Yapmıyorsunuz

6
4
yanıtYanıtla
hkn:

Allah sabır versin ama mezar başında resim çekip gösternek çok yanlış çok yakışıksız bi durum. .

9
0
yanıtYanıtla
DOLUNAY:

Allah sabir versin , cok aci evlat acisi bilirim de FAKATölü basinda yok mezar basinda yok hasta basinda , gecende kalp krizi geciren babasinin basinda resim paylasan vardi, noluyoruz anlamadim, o acinin arasinda resim cekmek nasil akillarina geliyor ilginc(!)

5
4
yanıtYanıtla
halilMobil-ANDROID:

Belki sen de bi fatiha okursun diye paylaşmış.

6
2
yanıtYanıtla
dobracı:

Rabbim sabır versin acısını hafifletecek bir evlat daha nip etsin dilerim

8
0
yanıtYanıtla
Miray:

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title