Haberler

Sakarya Kara Çarşafa Bürünüp Gurbetçi Ailenin Otomobilini Soydular

Kara çarşafa bürünüp gurbetçi ailenin otomobilini soydular TEM Otoyolu'nun Sapanca geçişindeki Uzukum Berceste tesislerinde, kara çarşaf giyerek burada mola veren Avusturya'dan gelen gurbetçilerin otomobilini soyan ikisi kadın biri çocuk 4 kişi kısa sürede yakalandı.

Kara çarşafa bürünüp gurbetçi ailenin otomobilini soydular

TEM Otoyolu'nun Sapanca geçişindeki Uzukum Berceste tesislerinde, kara çarşaf giyerek burada mola veren Avusturya'dan gelen gurbetçilerin otomobilini soyan ikisi kadın biri çocuk 4 kişi kısa sürede yakalandı.

Avusturya'dan Türkiyeye tatil için gelen ve memleketleri olan Sivas'a gitmekte olan Türk ve Avusturya pasaportlu Murat Dimez ve Eşi Medine Dimez TEM Otoyolu'nun Uzunkum mevkiindeki Berceste tesislerinde mola verdi. Çift otomobillerini parkettikten sonra tesislere girdikten kısa süre sonra, kara çarşafa bürünmüş 4 kişi aracın çevresini bir süre kontrol edip daha sonra kapıyı açtı. İçerde bulunan çantayı alan bu kişiler olay yerinden kaçmaya çalışırken olayı farkeden bir vatandaş bağırarak yardım hırsızlığı haber verdi. Buradaki güvenlik görevlileri ile vatandaşlar kara çarşaflı halde kendilerini bekleyen otomobile doğru kaçmaya çalışan 4 kişiyi yakaladı. Otomobilin sürücüsü ise onların yakalandığını görünce araçla olay yerinden kaçtı.

Daha sonra olay yerine gelen polislere teslim edilen 4 kişinin kara çarşafları çıkarıldığında, içinden bazılarının kollarında dövme de bulunan hırsızlar çıktı. 20 Emrah Ürgün, 25 Feriha Utkovan, 25 Cemre Ateşgüneş, ve 15 yaşındaki T.Ş.'nin (Tahir Şanlı) daha önceden karıştıkları benzer suçlar nedeniyle poliste birçok kayıtlarının bulunduğu anlaşıldı. Bu arada çarşaflı hırsızların çaldıkları çantanın içinde ise sadece 100 TL para olduğu anlaşıldı.

Poliste ifadeleri alındıktan sonra Sapanca Adliyesi'ne sevkedilen 4 kişiden Emrah Ürgün ve Cemre Ateşgüneş tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi. Bu arada hırsızlık olayı da tesislerin güvenlik kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Sapanca Sakarya Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

nuri:

kara çarşaf tabirini kullanan dha seni kınıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title