Haberler

İntihar Etmek İçin Sakarya Nehri'ne Atladı, Yüzerek Ağaca Tutundu

Güncelleme:

Adapazarı'nda iddiaya göre borçları nedeniyle daha önce de intihara etmek isteyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'nden Sakarya Nehrine atladı.

Adapazarı'nda iddiaya göre borçları nedeniyle daha önce de intihara etmek isteyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'nden Sakarya Nehrine atladı. Kar sularıyla kabaran nehirde bir süre yüzen Ali Taşkın ağaçlara tutununca AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Adapazarı Eski Sakarya Köprüsü'nde saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre aile içi sorunları ve borcu olduğunu söyleyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü'ne çıktı. Çevredeki vatandaşlar Taşkın'ı görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, Taşkın'ı ikna etmeye çalıştı.

Ali Taşkın, ikna çabalarına rağmen çıktığı yerden inmedi. Bir süre köprü üzerinde alkol almaya devam eden Ali Taşkın, daha sonra eriyen kar sularıyla kabaran nehre atladı. Sakarya Nehri'nde bir süre kurtulmak için yüzen 35 yaşındaki Taşkın, daha sonra nehrin ortasındaki ağaca tutunmayı başardı.

Taşkın, yaklaşık 20 dakika sonra AFAD ekiplerince tutunduğu ağaç dallarından alınıp kıyıya çıkarıldı. Taşkın ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ali Taşkın'ın, daha önce de Eski Sakarya Köprüsü'ne çıkarak intihara kalkıştığı ve çevredekiler tarafından ikna edildiği öğrenildi. Hastanede tedaviye alınan Ali Taşkın'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Taşkın Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title