Haberler

Sakarya İHH Suriye'de

Güncelleme:

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şubesi 20 kişilik bir heyet Suriye'de.


Sakarya İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Ruhi Ademoğlu başkanlığında Suriye'ye Kış Yardımlarını ulaştırmak için ve bölgede incelemelerde bulunan 20 kişilik grubun içinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun kızı Zehra Toçoğlu ve Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer'in eşi Nurten Yılmazer'de yer alıyor.

Bölgede yaşananlardan ve Suriyeli kardeşlerimizin dramını görerek etkilendiklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer'in eşi Nurten Yılmazer; "Sakarya İHH olarak 20 kişilik bir ziyaret ekibiyle Reyhanlı'da bulunan İHH koordinasyon merkezine ulaştık. Burada ki ziyaret sonrasında arkadaşlarımızın mihmandarlığında ilçede ki yetimhaneleri, Medreseleri, yaralıların bulunduğu hastaneyi ve mazlum Suriye halkına yardımların ulaştığı depo ve fırını aynı zamanda un değirmenini ziyaret ettik. Kilis ilimize de geçerek ziyaretlerimiz oldu. Yardımlaşmanın dinimizin bir gereği olduğunu bilerek bu ziyaretimizi gerçekleştiriyor kışlık yardımlarımızı Suriyeli mazlum vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Sapanca Suriye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title