Haberler

Sakarya Evinin Alev Alev Yanışını Böyle İzledi

Ferizli ilçesinin İnönü Mahallesi'nde dün gece 3 katlı evin ahşap evin 3. katında çıkan yangında ev sahibi evinin yanışını komşularıyla birlikte izledi.

Ferizli ilçesinin İnönü Mahallesi'nde dün gece 3 katlı evin ahşap evin 3. katında çıkan yangında ev sahibi evinin yanışını komşularıyla birlikte izledi. Yangına müdahale için gelen itfaiye aracının da suyu bitince yangını söndürmek kolay olmadı. Dün saat 20.00 sıralarında Ferizli İnönü Mahallesi 32 Nolu Sokak'ta Mecit Ustaoğluna ait üç katlı evin son katında yangın çıktı. Ev sahibi ailesiyle birlikte evden kendilerini dışarı atarken kısa zamanda gelen Ferizli itfaiyesi yangına müdahale etti ancak. Tek itfaiye arazözünün suyu bitince bölgeye 20 kilometre uzaklıktaki Adapazarı'ndan sevk edilen takviye ekipler gelene kadar ahşap evin üçüncü katı tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangını komşularıyla birlikte çaresizce seyreden Mecit Ustaoğlu ise 'Yapacak bir şey yok cana bir şey gelmedi' dedi. Yangınla ilgili olarak soruşturma sürüyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Ferizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title