Haberler

Sakarya - Eşi Terk Edince Evi Benzin Döküp Ateşe Verdi

Eşi terk edince evi benzin döküp ateşe verdi Zafer TOKUŞ-Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), 28(DHA) ADAPAZARI'nda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Orhan Özcan eşi evi terkettiği için yaşadığı evi kendisi de içerideyken benzin döküp yaktı.

Eşi terk edince evi benzin döküp ateşe verdi

Zafer TOKUŞ-Aziz GÜVENER/ADAPAZARI( Sakarya ), 28(DHA)

ADAPAZARI'nda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Orhan Özcan eşi evi terkettiği için yaşadığı evi kendisi de içerideyken benzin döküp yaktı. Kısa sürede alevlerin sardığı ev kullanılmaz hale gelirken, öfkeli koca yangın sırasında evdeki tüpün patlaması sonucu ağır yaralandı.

Olay, Adapazarı-Karasu Çevre Yolu, Tekeler Mahallesinde gece saat 22.00 sıralarında yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 51 yaşındaki Orhan Özcan, akşam saatlerinde eşi evi terkettiği için öfkelenerek eve benzin döküp ateşe verdi. Kısa sürede alevler bütün evi kapladı.

Yangını farkeden çevredekilerin ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda 112 ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yangında evin mutfağında bulunan gaz tüpü, alevlerle temas edince büyük bir gürültüyle patladı. Orhan Özcan, patlamada yaralanarak kendisini kapının önüne atarken olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede evdeki yangını söndürdü. Tek katlı ev yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Olay sırasında sokakta bulunan diğer vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Vücudunda birinci derece yanıklar oluşan öfkeli kocanın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER: ZAFER TOKUŞ-KAMERA: AZİZ GÜVENER-ADAPAZRI-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Özcan Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title