Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Turizm Fakültesi 2016-2017 eğitim yılında bin 100 öğrenciyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Turizm Fakültesi 2016-2017 eğitim yılında bin 100 öğrenciyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, fakülte, Sapanca'da yeni yapılan yerleşkeyle yeni eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Sapanca'daki yeni binasında, 21 derslik, 400 kişilik gösteri merkezi, 2 adet cep sineması ve 150 araç kapasiteli otopark ve yemekhanenin bulunduğu fakülte 5 bin metrekarelik kullanım alanına sahip.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sapanca'da eğitme başlayacak Turizm Fakültesi'nin Sapanca turizmine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Eylül ayında başlayacak eğitim yılıyla birlikte Turizm Fakültesi öğrencilerinin Sapanca'da eğitim görmeye başlayacağını anlatan Elmas, öğrencilerin, Sapanca Belediyesi ile imzalanan protokol ile hiçbir mağduriyet yaşamayacağını belirtti.

Elmas, Sapanca ve kampüs arasında ulaşım hizmetinin ücretsiz olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimiz için ulaşım hizmeti gün içinde sürekli olacak. Sapanca Belediyesi tarafından öğrencilerimize sosyal imkanlar sağlanacak. Buna göre, Sapanca'da birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar olmak üzere, eğitim görecek öğrencilere Sakarya Üniversitesi ve Turizm Fakültesi arasında, Sapanca Belediyesi tarafından tahsis edilen toplu taşıma araçlarıyla gün içinde yapılacak ring hizmeti verilecek ve öğrenciler ulaşım ücreti ödemeyecek. Yine Sapanca Belediyesine ait sosyal tesislerde Turizm Fakültesi öğrencileri indirimli hizmet alacak."

-Hendek

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Sofular Mahallesi'nde başladıkları 700 metrelik ve Sukenarı Mahallesi'nde başladıkları 550 metrelik yolun asfalt çalışmasını tamamladı ayrıca Tuzak Mahallesi'nde de 850 metrelik yolda asfalt çalışmasına başladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ekiplerin çok yoğun çalıştıklarını belirterek, "Çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımız ile sohbet edip onların taleplerini alıyoruz. Ekiplerimiz bir yandan kilit parke çalışmaları bir yandan da asfalt çalışmasına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sofular ve Sukenarı mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Üniversitesi Sapanca Belediyesi Muzaffer Elmas Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title