Haberler

Sakarya'daki Yolcu Treni Kazası

Kazada hayatını kaybeden makinist İbrahim Karaçıray (47) için Eskişehir Garı'nda tören düzenlendi.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde dün yolcu treninin hemzemin geçitte iş makinesi yüklü tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden makinist İbrahim Karaçıray (47) için Eskişehir Garı'nda tören düzenlendi.

Evli ve iki çocuk babası Karaçıray'ın cenazesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgundan alınarak törenin yapılacağı gara getirildi. Cenazenin getirilmesi sırasında Karaçıray'ın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Karaçıray'ın eşi Fatma, tabutun üstüne kapanıp ağlayarak, "Koş da gel İbom. Kurban olaydım da ben öleydim senin yerine. Sana yakışmadı İbom" dedi.

Törene, Karaçıray'ın oğulları Mustafa ve Yılmaz Karaçıray ile TCDD Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuşoğlu, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A. Ş.

(TÜLOMSAŞ) Genel Müdürü Hayri Avcı, TCDD Eskişehir Gar Müdürü Süleyman Hilmi Özer, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Salih Koca, Karaçıray'ın yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Karaçıray'ın cenazesi, gardaki törenin ardından Ertuğrulgazi Mahallesi Hacı Mehmet Özen Camisi'ne götürüldü. Cenaze, burada kılınan namazın ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

Karaçıray idaresindeki Eskişehir-Haydarpaşa seferini yapan 11017 sefer sayılı Başkent Ekspresi, dün Fevziye köyündeki hemzemin geçitte Kenan Kaplan'ın kullandığı 54 EA 673 plakalı iş makinesi yüklü tıra çarpmıştı. Kazada makinist Karaçıray hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title