Haberler

Sakarya'daki Sağanak

Sakarya Valisi Coş: "Birçok konut, iş yeri ve kamu kuruluşlarında önemli zararlar var. Bu zararların telafisi için devletimiz gerekli çalışmaları yürütüyor"

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 4 gün önce meydana gelen selden en çok etkilenen Geyve ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

İlçedeki selde hayatını kaybeden 22 yaşındaki Taner Yaman'ın cenaze törenine katılan Coş, daha sonra sel nedeniyle hasar gören İlçe Halk Kütüphanesi, Aile Sağlığı Merkezi ve Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve Belediye Başkanı Murat Kaya'dan ilçedeki hasarla ilgili bilgi alan Coş, sohbet ettiği vatandaşlara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, selin kamu binalarında neden olduğu hasarları yerinde gördüklerini belirterek, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

"Birçok konut, iş yeri ve kamu kuruluşlarında önemli zararlar var" diyen Coş, "Bu zararların telafisi için devletimiz gerekli çalışmaları yürütüyor. Değerli hemşehrilerimize 'geçmiş olsun' diyoruz. Can kaybının fazla olmaması bizi teselli etmiştir. Kaybettiğimiz kardeşimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Avni Coş Sakarya Geyve Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title