Haberler

Sakarya'da Yol Yapım Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki yeni yol çalışmalarını inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki yeni yol çalışmalarını inceledi.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş'in de yer aldığı incelemede Toçoğlu, devam eden proje sürecine ilişkin şantiye alanında görevli yetkililerden bilgiler aldı.

Toçoğlu, hedeflerinin yeni yollarla ulaşımı daha da rahatlatmak olduğunu belirterek, Mithatpaşa bölgesindeki çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.

Bölgedeki çalışmayı şehir için en önemli alternatif kaynaklardan biri olarak niteleyen Toçoğlu, "Şu anda bu alanda ekiplerimizin yenileme çalışmaları sürüyor. Serdivan ilçe merkezi, Beşköprü ve Sigorta Kavşağı arasındaki bu alan sahip olduğu önemli konum gereğince gerekli düzenlemeyle yakın bir zamanda buluşmuş olacak." diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise şu anda yürüyüş yollarında zeminin düzenlendiğini belirterek, bordür döşeme çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Oktar, bu projede aralıksız çalıştıklarını belirterek, "inşallah kısa süre içerisinde bu bölgedeki tüm işlemleri tamamlayacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Toçoğlu Rüstem Keleş Adapazarı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title