Haberler

Sakarya'da Yoğun Sis

Sakarya'da yoğun sis nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Sakarya'da yoğun sis nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Kent genelinde gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini arttıran yoğun sis, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bisikletleriyle yola çıkan vatandaşlar, yoğun sis ve soğuk hava nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Sapanca, Arifiye ve Adapazarı mevkilerinde yer yer 20 metreye kadar düştü.

Sürücüler, trafikte ilerlemekte güçlük yaşadı. Trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 11,8 ile Taraklı, sıfırın altında 4,5 ile Hendek ilçesi Yeniyayla köyünde ölçüldü.

Kent merkezi ve Serdivan ilçesinde ise sıcaklık sıfır dereceye kadar düştü.

Hava sıcaklıklarının hafta sonu 8 dereceye kadar yükseleceğini belirten yetkililer, yüksek noktalarda karla karışık yağmur ve yer yer kar beklendiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Adapazarı Arifiye Sapanca Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title