Haberler

Sakarya'da Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, yaz spor okullarına kayıtların başladığını bildirdi.

Aktürk, yazılı açıklamasında, yaz spor okullarında öğrencilerin kötü alışkanlıklarından uzaklaştırılması, serbest zamanlarını değerlendirmesi, sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi ve yetenekli öğrencilerin tespit edilmesini amaçladıklarını vurguladı.

Bu yaz atıcılık ve avcılık, futbol, okçuluk, atletizm, halter ve tenis gibi 24 branşta 7-15 yaş grubundaki öğrencileri ağırlayacaklarını belirten Aktürk, "16 ilçede tüm hazırlıklarımız sonlandı. Yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Alanında uzman 200 eğitmen görev yapacak. İnşallah faydalı bir yaz dönemi daha öğrencilerimizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

İbrahim Aktürk, kayıtların Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüklerine yapılacağını belirterek, 10 bin kişinin katılması planlanan yaz spor okullarına 17 Haziran'a kadar başvurulabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title