Haberler

Sakarya'da Stk'lardan Avrupa'ya Tepki Yürüyüşü

Sakarya’da çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Avrupa’da bakanlara yönelik yapılan engellemelere karşı tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Sakarya'da çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Avrupa'da bakanlara yönelik yapılan engellemelere karşı tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Son zamanlarda Almanya'da ve Hollanda'da bakanlara yönelik yapılan engellemeler sonrasında Sakarya'da Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları tarafından protesto edildi. Çark Caddesi'nde toplanan kalabalık grup, slogan atarak Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önüne geldi. Burada bir basın açıklaması yapan SAKEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Mehmet Özen, "Bugün buraya 15 Temmuz da durdurduğumuz içimizdeki hainlerin efendilerine de dur demek için toplandık. 15 Temmuz'da yarım kalan hesaplarını görmeye çalışanların, hesaplarını kapatmak için bir araya geldik. Henüz bu asil milleti tanımayanlara kendimizi tanıtmak için Milli İrade STK'ları olarak yine meydanlardayız. Görüyoruz ki Osmanlıyı bize unutturmaya çalışan Batının, henüz kendisi Osmanlı'yı unutamamış. Bin yıllık korkuları depreşmiş, Osmanlı torunu olan bir hanımdan korkacak kadar acizleşmişler. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuşuna izin vermeyip, ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik yaptıkları muamele ile Hollanda düşmanlığını açıkça ilan etmiştir. Biz biliyoruz ki bu düşmanlık yeni değildir. Bu düşmanlık sadece Türkiye ile de sınırlı değildir. Hollanda'nın bu düşmanlığı yenilgi üzerine yenilgi tadan Haçlı zihniyetinin tekrarından başka bir şey değildir.Her fırsatta medeniyetin beşiği olduğunu savunan Avrupa medeniyetinin de sahte olduğunu yine kendileri teşhir etmiştir. Hanım olan bir Bakanımızın karşısına silahlı güçleri dikecek kadar kabalaşmış, elçiliği ziyaret etmesine bile tahammül edemeyecek kadar barbarlaşmışlardır. Bizim dedelerimiz sizin barbarlığınızı Kudüs'ten tanıyor, Endülüs'ten tanıyor. Katlettiğiniz canlardan tanıyor" dedi.

Yapılan basın açıklaması sonrasında yürüyüş sona erdi. Yürüyüş esnasında geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Almanya Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title