Haberler

Sakarya'da Mers Şüphesi

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde aşırı derecede öksürük şikayetiyle Ferizli İlçe Devlet Hastanesine başvuran bir kişi Mers şüphesiyle gözetim altına alındı.

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde aşırı derecede öksürük şikayetiyle Ferizli İlçe Devlet Hastanesine başvuran bir kişi Mers şüphesiyle gözetim altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Umreden üç gün önce döndüğü öğrenilen G.F. isimli kadın, 20 gündür devam eden öksürük şikayetiyle Ferizli İlçe Devlet Hastanesine gitti. G.F. isimli kadın hemen doktorlar tarafından bir odaya alındı. Hastanede kadının geçtiği yerler dezenfekte edilerek bir süre kapatıldı. Ferizli Devlet Hastanesine cağrılan 112 ekiplerince G.F. isimli kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine (SEAH) kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorların yapmış oldukları tetkikler sonrası G.F. isimli kadında Mers hastalığının rastlanmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferizli Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title