Haberler

Sakarya'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Belli Oldu

Geleneksel olarak her yıl kutlanan Kutlu Doğum Haftası'nda Sakarya'da çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Programlar hakkında bilgi veren Müftü Serenli, yapılacak tüm etkinliklere tüm Sakaryalıları davet etti.

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında etkinliklerle kutlanan Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgiler veren Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, "Her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde kutlu doğum programları yapılıyor. Bu sene de yapacağız inşallah. İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri ortaklaşa birçok etkinlik düzenleyecekler. Programlarımız 14 Nisan Salı günü saat 14.00'da AKM önünde kutlu doğum açılış programı, Kutlu Doğum kan bağışı kampanyası, gül takdimi ve mehter gösterisi ile başlayacak. İl müftülüğümüzce 4 merkez ilçemizde toplam 22 okulda vaizlerimiz, uzmanlarımız, müdürlerimiz, kuran kursu öğreticileri ve din görevlilerimiz tarafından sevgili peygamberimiz (SAV) konulu kutlu doğum öğrenci buluşmaları gerçekleştirilecektir. 15 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'da SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde kutlu doğum Kampüs programı olacak. 17 Nisan Cuma günü saat 12.00'da Orhan Camiinde kutlu doğum kuran ziyafeti ve Mevlid-i Şerif programı yapılacak. Asıl ve ana programımız ise 20 Nisan Pazartesi saat 14.00'da Serdivan da olan Sakarya Kapalı Spor Salonunda kutlu doğum final programımız olacak. Bu ana programda Grup 571 konseri, Recep Demirkaynak'ın Stand-up gösterisi, Dini bilgiler yarışması ödüllerin verilmesi, kutlu doğum aşı ikramı, kitap ve gül taktimi olacaktır. Bu programların dışında ise Sakarya L Tipi Cezaevi ve Geyve yarıaçık Cezaevi kutlu doğum özel programlarımız, İl genelinde hastanelerde yatan hastalar, huzurevinde kalan yaşlılar, şehit ve gazi yakınları, sevgi evleri ve yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar ziyaret edilecektir. İlçelerimizde de bir takım etkinlikler de kutlu doğum programımızı gerçekleştireceğiz. Yapılacak tüm etkinliklerimize halkımız davetlidir" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı İlyas Serenli Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title