Haberler

Alkollü Genç Annesinin Boğazına Bıçak Sapladı

Güncelleme:

Sakarya'da alkollü olan genç, tartıştığı annesini boğazından bıçaklayarak öldürürken, kavgayı ayırmaya çalışan kardeşlerini de yaraladı.

Sakarya'da gece saatlerinde meydana gelen olayda, alkollü olduğu iddia edilen genç, tartıştığı annesini boğazından bıçaklayarak öldürürken, kavgayı ayırmaya çalışan kardeşlerini de yaraladı.

EVE ALKOLLÜ GELDİ

Olay, gece saatlerinde Serdivan ilçesi Kazımpaşa Mahallesi mezarlık mevkisinde bulunan barakada meydana geldi. İddialara göre son günlerde eve alkollü gelen 17 yaşındaki Ahmet B., gece saatlerinde yine eve alkollü geldi. Ahmet B. ile 47 yaşındaki annesi Gülay B. arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

BIÇAĞI ANNESİNİN BOĞAZINA SAPLADI

Cebinden çıkardığı bıçağı ile annesini önce bacağından daha sonra da boğazından bıçaklayan Ahmet B., kavgayı ayırmak için araya giren kardeşleri (18) Ayla B. ve (12) Selami B.'yi de yaraladı. Sesleri duyan komşuların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil ekipleri, hafif yaralı olan kardeşlerin tedavisini yaptı.

MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde hayatını kaybeden anne Gülay B.'nin cansız bedeni, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olaydan sonra kaçan 17 yaşındaki Ahmet B.'yi yakalamak için arama çalışmaları başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Sakarya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

oğuz can:

ah be oğlum nasıl yaptın yaa. . Neden o kadar içtin de sarhoş oldun hiç mi gözün görmedi karşında ki annen ya. . NASIL KIYABILDIN NASIL. . ALLAH RAHMET EYLESİN. . :(

16
1
yanıtYanıtla
Zonkk:

Alkol alanda, satanda şrfszdir.

12
2
yanıtYanıtla
cavusMobil-ANDROID:

Hicmi sende Allah korkusu yoktu da boyle yaptin.Anneye yapilirmi bu.

6
2
yanıtYanıtla
ANTALYALIMobil-IOS:

ANNE KATILI PISLIK,SENI DOGURAN BÜYÜTEN ANAYI NASIL ÖLDÜRÜRSÜN NE BU DÜNYADA NE ÖBÜR DÜNADA YERIN YOK. BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSIN ÖBÜR TARFTA SEREFSIZ. YA TÜRKIYEDE HAPISANELERE ATACAKLARINA,BUNLARI IGNEYLE ÖLDÜRSÜNLER BUNU SIMDI SENIN BENIM PARAMLA HAPISTE O PISLIK MIDESINI DOYURACAGIZ.BANYO YATAK VERECEGIZ SEREFSIZ.

8
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE Mobil-ANDROID:

alkol bu kadar ucuz oldukça bu ülkede bu tarz ve trafik kazaları bitmez ve kınamayın arkadaşlar sizinde evlatlarınız vardır mutlaka allah hidayet versin bunun gibilerine rabbim bütün çocuklarımız korusun inşallah içki ve ot tarzı şeylerden

8
0
yanıtYanıtla
Karabela,Mobil-IOS:

Serefsız Allah verdı canı o alır senı dısımle parçalamak ıstıyorum

6
1
yanıtYanıtla
sinan:

asın böyle şerefsizleri insan annesine kıyabilirmi senin gibi evladın ALLAH belasını versin inşallah içeride işini bitirirler hayvan bile senden akıllıdır adi herif

6
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

21. ASRIN SONUNA KALDIK KIZI ANA OĞLU BABA BİLMİYOR. MEYHANELER DOLDU CAMİ İ ŞERİF BOŞALDI HAFIZ NAMAZ HOCA DUA BİLMİYOR. KADIN VARDIR KAN KUSTURUR ERİNE 32 FARZI SORSAN BİRİNE GUSLÜN FARZINI SORSAN BİRİNE DUDAK DURUR DİLİ SAYA BİLMİYOR.

5
0
yanıtYanıtla
orhanmobilWeb@haberler.com:

buyuk konusmaya gelmez insan olanin basina her is gelir yazik olmus

5
0
yanıtYanıtla
müzeyyen abla:

ülkenin en büyük sorunu geçim sıkıntısı alkol zina, haberde barakadan gelen sesler diyor başbakan cumhurbaşkanı yıl oldu 2014 daha insanların yaşayabilecekleri bi evleri bile yok, yardım alacakları bi kurum yok, yardım almaya gitsen 40 dereden su getirip envayi çeşit belge olacak, bi anneye bu yapılamaz, ama kadınlarımız her yaşta her yerde eziyet altında, kimi ruhsal kimi fiziksel tacize maruz kalıyor, işte türkiye gerçekleri, bide suriyeliler var onları bi an önce bu ülkeden gönderin yada alın sarayınızda besleyin hepsini.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title