Haberler

16 Yaşındaki Genç, Babasını Baltayla Öldürdü

Güncelleme:

Sakarya'da 16 yaşındaki bir çocuk, babasını uykusundayken balta darbeleriyle öldürdü. Polis ekipleri cinayetin ardından kaçan gencin yakalanması için çalışma başlattı.

UYKUDAYKEN ÖLDÜRDÜ

Edinilen bilgilere göre Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesinde meydana gelen olayda 16 yaşındaki Şahin Ç. isimli genç, sebebi henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı babası Fehmi Ç.'yi uykusundayken yüzüne vurduğu balta darbeleriyle öldürdü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cinayetin fark edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayet şüphelisi genç ise firar etti. Haberin duyulmasının ardından olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cinayetin işlendiği alanda geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, konuyla alakalı olarak soruşturma başlattı. Baba Fehmi Ç'nin cansız bedeni ise yakınlarının çığlıkları arasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erenler Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (25)

glen:

yaratılan dindar nesilin marifetleri

5
71
yanıtYanıtla
metin yılmazcenceres@gmail.com:

İstatistiklere bakın kaç tane dindar genç babasını öldürmüş, uyuşturucu, alkol, gibi keyif verici maddeleri din mi özendiriyor?Bütün olumsuzlukları dindarlara yıkmak ne kadar kolay. Bir kere de önyargısız sevgi ile yaklaşın şu dine. . . Mevlanayı okuyun

yanıt0
yanıt0
haydero yeno:

Islam ve seriat kültürünün bir vahseti

5
53
yanıtYanıtla
asdaasda@hotmail.com:

ne alakası Var Haydo. . .

yanıt0
yanıt0
Süleyman Gülfidanasifidan@hotmail.com:

Şeriat mı var ülke de ? İslam gerçek anlamda öğretilse, Allah korkusu yerleşse Müslümanlara böyle bir vahşeti yapabilir mi ? İslam şeriatı hakim olsa bu tür vahşetler en asgari düzeye kadar düşer çünkü İnsanlar İslam şuuru ile yetişir ve cezalar caydırıcıdır. . İnsanların kendi kendilerine uydurdukları kanunlar ve hükümler yetersiz. . Çünkü insanları aklı yetersiz. . Hüküm Allah''ındır, beşerlerin değil. .

yanıt0
yanıt0
hahasan_arici@msn.com:

sen bir de kendi inandığın saçma sapan dinine bak birde senin dinini yaşayan insanların yaptıklarına bak siz dışı güzel içi çürük bir elma gibisiniz.

yanıt0
yanıt0
EĞİTİM ŞART:

Bence diyanet işleri meb görevini yerine getirmiyorlar. Ya kapatılsın, yada çözüm bulunsun. GENÇLER İYİYE GİTMİYOR. BİLESİNİZ. OKULLARDA AHLAK DERSİ ÖN PLANDA TUTULMALI.

28
2
yanıtYanıtla
smldihem:

ne günlere geldik yarabbim , Allah sonumuzu hayıretsin. . . . .

24
1
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARTICI GÜCÜ:

GLEN E CEVAPTIR. ULAN SEN KÖRMÜSÜN BENİM YAZIMI OKUMADIN MI. BUNDA DİN MİN YOK. BU ATAYİSTE OLAMAZ. BU BİR HİÇ DEN İBARETTİR. YAZMIŞSIN Kİ YARATILAN DİNDAR NESLİN MARİFETLERİ YAZMIŞSIN. KİM NE YARATMIŞ. ULAN YARATICI ALLAH C. C DÜR. SEN KİMİ YARATICI BİLİYORSUN? BAK YİNEDE YAZIYORUM OLU İYİ ÖĞREN DERSİNE İYİ ÇALIŞ. . . '' BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN! KURANSIZ CANAVARDAN BETERDİR İNSAN! BAK BUNDA KURAN, ALLAH KORKUSU OLMADIĞI İÇİN CANAVARDAN DA BETERLEŞTİ BABASINI KESTİ. ALLAH KORKUSU OLAN DİDAR OLAN BUNU YAPAR MI? BEN DİNDARIM DEYİP DE BUNU YAPIYORSA O MÜNAFIKTIR. DİNDAR İNSAN BUNU YAPAMAZ. ANCAK DİNSİZLER YAPAR. BEN SANA DESEM Kİ BEN ŞÖYLE DİNDARIM BÖYLE DİNDARIM DESEM, YALAN KONUŞSAM, HARAM YESEM, GASP, HIRSIZLIK, ŞUNA BUNA TECAVÜZ ETSEM SEN HANGİSİNE İNANACAKSIN. TABİKİ AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!

19
2
yanıtYanıtla
DAYE:

aman allahım korusun ne günlere kaldık ya

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title