Haberler

Sakarya'da Kaçak Bina Yıkımı Sırasında Arbede

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye polis ekipleri müdahale etti.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye polis ekipleri müdahale etti.

Sabah saatlerinde yıkım için iş makineleri ve çevik kuvvet ekipleriyle Evrenköy Mahallesi'ne gelen Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir grubun tepkisiyle karşılaştı.

İş makinelerinin 3 katlı kaçak binayı yıkmasına izin vermek istemeyen kişilerle zabıta ve polis ekipleri arasında arbede çıktı. Zabıta ve polis ekiplerine taş atan gruptakiler, bazı araçların da camlarını kırdı.

Çevik kuvvet ekipleri, grubu biber gazı ve TOMA araçlarından tazyikli su sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı. Çıkan arbedede yaralananlara ise 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Grubun olay yerinden uzaklaştırılmasıyla yıkım işlemini gerçekleştiren ekipler, daha sonra çevik kuvvet eşliğinde mahalleden ayrıldı.

Bu arada, traktör, tarım araçları ve kaldırım taşlarıyla mahalleye giriş ve çıkışları kapatan bazı vatandaşlar, Sebahattin Zaim Bulvarı'nı da traktörlerle kapatarak araç geçişine izin vermedi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Sakarya Valiliği yönüne gidecek araç sürücülerini Yenikent Devlet Hastanesi yoluna yönlendiriyor.

Kaynak: AA / Güncel

Adapazarı Evrenköy Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title