Haberler

Sakarya'da IŞİD Operasyonu: 10 Gözaltı

Güncelleme:

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri IŞİD soruşturması kapsamında düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri terör örgütü İŞİD'e yönelik soruşturma kapsamında Erenler ile Adapazarı İlçesi'ndeki birçok eve eş zamanlı baskınlar yaptı.

Saat 02.00'deki baskında polis ekipleri daha önce tespit edilen evlere girerek burada bulunan kişileri gözaltına aldı. Baskında toplam 10 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun IŞİD'e yönelik olduğu belirtilirken açıklama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Erenler Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

MalatyaMobil-IOS:

İstanbul da bu itlerden çok var

26
5
yanıtYanıtla
rıza:

kürtler le türkler bir olsa bu taşeron lara en büyük cezayı verecek barış içinde olalım çevremizlede barışık olalım dünya gelse başedemez bizimle

27
1
yanıtYanıtla
kyan:

Sakarya bir numara yobaz sehir, bazi ilceleri afganistan gibi.

17
6
yanıtYanıtla
...:

ÖNCE BESLE BÜYÜT. . . SONRADA BÖYLE BAŞINA BELA OLSUNLAR.

22
0
yanıtYanıtla
OSMAN DERE:

İstanbulda da çok var devlet araştırsa heryerde var

20
2
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

İslam a Kuran a ve islam ı şeriat ı yaşamak isteyenlere bu öfke bu tahammülsüzlük nedir. hiçmi Allah dan korkmuyosunuz başınıza bir felaket indirmesinden hicmi korkmuyosunuz, Allah size çok büyük bir bela vermiş o da dilleriniz konuştuklarınız, vallahi billahi tallahi felaketinizde çok ama çok yakındır...kurtuluş tevbe etmekde kurtuluş TEVHİD dedir...

3
18
yanıtYanıtla
simko:

bu işidçileri iyi sorgulamalı muhakkak son zamanlarda yapılan tecavuzlerde parmakları vardır.

17
3
yanıtYanıtla
yoldas kaptanMobil-ANDROID:

polis yakalar savci hakim birakir.... nefayda

20
0
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

sırf pkk'ya yalakalık olsun diye ışid'le uğraşılıyor. Kahrolsun pkk

7
13
yanıtYanıtla
NAMUS NEDİR:

İŞİD YANDAŞLARI SİZCE NAMUS NEDİR NAMUS KAVRAMI NEDİR BİLİRMİSNIZ BİLIYORSANIZ ANLATIN

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title