Haberler

Sakarya'da Hizmet Tanıtım Gezileri

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası biriminin düzenlediği hizmet tanıtım gezileri devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor.

Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu, yaptığı yazılı açıklamada, son olarak Sapanca Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin katılımıyla faydalı bir program gerçekleştirildiğini bildirdi.

Hizmet tanıtım gezilerinin, devam edeceğini belirten Toplu, şunları kaydetti:

"Çözüm Masası Birimi olarak vatandaşlarımızı ve şehrimize misafir olarak gelen öğrencilerimizi projelerimiz hakkında bilgilendirmek, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet gücü ve kalitesini vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize anlatmak için hizmet tanıtım gezileri düzenliyoruz. Bu kapsamda son olarak Sapanca Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerini misafir ettik, çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Sivil toplum kuruluşlarımız, eğitim kurumlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda gezilerimizi düzenlemeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title