Haberler

Sakarya'da Facianın Eşiğinden Dönüldü

Sakarya'nın Taraklı İlçesine bağlı Kemaller köyünde öğle saatlerinde çıkan yangında, Mehmet Yıldız'a (65) ait kaşık atölyesi ve Yılmaz Yıldız'a (40) ait samanlık ile kaşık atölyesi yanarak kül oldu.

Sakarya'nın Taraklı İlçesine bağlı Kemaller köyünde öğle saatlerinde çıkan yangında, Mehmet Yıldız'a (65) ait kaşık atölyesi ve Yılmaz Yıldız'a (40) ait samanlık ile kaşık atölyesi yanarak kül oldu.

Taraklı'ya bağlı Kemaller köyünde Mehmet Yıldız'a ait atölyede çıkan yangın kısa sürede büyüyüp yandaki samanlığa sıçradı. Atölyeden duman yükseldiğini gören ev sahipleri, komşuları ile birlikte yangına müdahale etmeye çalışmalarına rağmen başarılı olamadı. Atölyede başlayan yangın kısa sürede bitişiğindeki samanlığa ve yanı başındaki diğer atölyeye sıçrayarak büyüdü. Yangına Taraklı Belediyesi itfaiye ekipleri, Taraklı Orman İşletmesi ekipleri ve köy muhtarlıklarına ait yangın söndürme tankerleri müdahale ederek bitişikteki evlere zarar vermeden kontrol altına alınmasını sağladı.

Vatandaşlar, yangının nasıl çıktığını anlayamadıklarını ifade ederken, havanın rüzgarlı olmayışı ve muhtarlıklara ait su tankerlerinin devreye girmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Yıldız Mehmet Yıldız Taraklı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title