Haberler

Sakarya'da Dünya Kudüs Günü Etkinliği

Sakarya Dayanışma ve Kardeşlik Topluluğu (SADAKAT) adına Diriliş Saati Dergisince Dünya Kudüs Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Sakarya Dayanışma ve Kardeşlik Topluluğu (SADAKAT) adına Diriliş Saati Dergisince Dünya Kudüs Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Diriliş Saati Dergisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adapazarı Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte Diriliş Saati Marş Ekibi'nden Muhammed Emin Duman ve Ali Gürler marşlar seslendirdi.

SADAKAT adına açıklama yapan Serdar Duman, ABD ve İsrail'in Müslümanları etnisite ve mezhep kökenli ayrışmalara ittiğini söyledi.

Dünya Kudüs Günü'nü buruk bir şekilde kutladıklarını dili getiren Duman, "Milyonlarca insanın gözyaşı ve kanı pahasına da olsa İslam coğrafyasını kontrol edebilmek, direnişi bloke edebilmek adına ortaya konan tüm oyunlar Allah'ın izniyle bu ümmet tarafından bozulacaktır. Siyonist işgal bitmeden, sürgündeki tüm Filistinliler evlerine dönmeden, küresel emperyalizm bölgemizden kovulmadan, bölge halklarını birbirine kırdırmaya çalışan düzenler bozulmadan, NATO ittifakları dağıtılmadan, ümmeti tehdit eden füze kalkanları yerlerinden sökülmeden, Amerikan üsleri kapatılmadan, geleceğimizi ipotek altına almak isteyen işbirlikçi rejimler son bulmadan Kudüs'ü özgürleşmiş saymayacağız." diye konuştu.

Duman, Kudüs özgürleşmediği sürece İslam coğrafyasına huzur gelmeyeceğini ve Kudüs'ün özgürleşmesinin tek yolunun direniş olduğunun altını çizdi.

Program, yapılan dua ile helva ve balon dağıtılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Duman Adapazarı Sakarya Kudüs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title