Haberler

Sakarya'da Denize Giren 4 Kişi Boğuldu

İstanbul'dan, Sakarya'nın Kocaali ilçesine bayram tatiline giden, Yiğit Çitçioğlu, dün öğle saatlerinde Alandere mevkinde serinlemek için girdiği denizde boğuldu.

İstanbul'dan, Sakarya'nın Kocaali İlçesine bayram tatiline gelen 16 yaşındaki Yiğit Çitçioğlu, dün öğle saatlerinde Alandere mevkiinde serinlemek için denize girdi. Ancak denizde yüzen genç suda batıp çıkmaya başladıktan sonra suda kayboldu. Talihsiz gencin cansız bedeni olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkartılarak ailesine teslim edildi.

Yine Kocaali İlçesi'nde dün akşam saatlerinde denize giren 6 yaşındaki Mert Sinan bir anda gözden kayboldu. Yakınlarının cankurtarana bilgi vermeleri üzerine yapılan arama sonrasında talihsiz gencin cansız bedenine ulaşıldı.

İKİ KARDEŞ ARANIYOR

Karasu ilçesinde ise tatil için ilçeye gelen 15 yaşlarındaki Ali ve Salih Ozan kardeşler serinlemek için girdikleri Karadeniz'de dalgalara kapılarak çırpınmaya başladı. İki kardeş bir süre sonra suda kayboldu. Arama kurtarma ekipleri iki kardeşi bulmak için kıyı şeridinde ve açıklarda zodyak botlarla arama çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Cankurtaran ekibinin amiri Şaban Küçükosman; Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde yaklaşık 47 kilometrelik sahil şeridinde son 36 saat içerisinde 4 kişinin boğularak can verdiğini ve 362 kişinin denizden kurtarıldığını söyledi. Küçükosman sahil şeridinde 30 kişilik ekiple 5 jet ski ve 16 gözetleme kulesinde görev yaptıklarını söyledi.

Haber: Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kocaali Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title