Haberler

Sakarya'da 81 Okula Ödül

‘Beslenme Dostu Okullar Programı’ ve ‘Beyaz Bayrak Projesi’ kapsamında Sakarya’da gönüllü olarak başvuran okullarda yapılan denetimler sonucunda sertifika almaya hak kazananlara sertifika ve beyaz bayrakları törenle verildi.

'Beslenme Dostu Okullar Programı' ve 'Beyaz Bayrak Projesi' kapsamında Sakarya'da gönüllü olarak başvuran okullarda yapılan denetimler sonucunda sertifika almaya hak kazananlara sertifika ve beyaz bayrakları törenle verildi.

Sakarya Valiliği Büyük Salonda gerçekleştirilen törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, ilçe milli eğitim müdürleri ve sertifika almaya hak kazanan okul müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Müdür Kuntuoğlu, Sakarya'da başvuru yapan okulların 11'i Beslenme Dostu olurken 70 okul ise Beyaz Bayrak almaya hak kazandığını söyledi. Bu yıl verilen sertifikalar ile birlikte toplamda 91 okul Beslenme Dostu Okul kapsamına girerken, 244 okul ise Beyaz Bayrak statüsünde yer aldı.

Sertifika kazanan okulların müdürlerine sertifikalarını takdim etmek için sahneye gelen Vali Coş ise "Sertifikaları aldık mı iş bitmiyor. Her gün azimle bu konuyu takip etmemiz gerekiyor. İstatistikler çağdaş standartlara ulaştığımızı bize gösterinceye kadar yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Törende Beslenme Dostu Okul olmaya hak kazanan 11 okul müdürüne ve Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 70 okulun müdürüne sertifika ve bayrakları teslim edildi.

Ayrıca programda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 10 Kasım Atatürk'ün Ölüm Yıldönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Mevlüt Kuntoğlu Hasan Sağlam Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title