Haberler

Sakarya CHP'liler Karanlıkta Işık Yaktı

Sakarya CHP'de partiye katılım töreninde, 'Umuda Yolculukta Bir Işık da Sen Yak' projesi kapsamında, partililer cep telefonlarını ışığını açarak, karanlıkta ışık yaktı. 500 kişinin partiye katılım törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ile yedi milletvekili bulundu.

CHP Sakarya İl Başkanlığı'nca başlatılan 'Umuda Yolculukta Bir Işık da Sen Yak' isimli proje kapsamında Adapazarı AFA Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve 500 kişinin üyelik girişinin yapıldığı törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Faik Tunay, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve il yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu Bu partiye girdim. Neden girdim biliyor musunuz Size iki örnek vereceğim' diyerek şunları söyledi Geçen sene Türkiye'de bir milyon 200 bin konut satıldı. Sakarya'da yeni yapılan bina sayısı 3 bin, konut sayısı ise 12 bin. Satılan konut sayısı da 12 bin. Yine geçen yıl Türkiye'de üretilen otomobil sayısı 600 bin. Buna karşılık Sakarya'da satılan otomobil sayısı ise 10 bin. Kim arabasını yeniledi. Bir kişi. Çünkü biz CHP'liler çalmıyoruz. O yüzden ben buradayım bu yüzden siz buradasınız. Biz burada kalabalığız.?

Berberoğlu, salonu dolduran partililere CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'a destek vermelerini yalnız bırakmamalarını da istedi.

CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi ise Ak Parti iktidarının demokrasiden uzaklaştığını öne sürerek, ??Demokrasiden uzaklaşan bir iktidar var. Böylesine bir iktidara karşı CHP olarak halkımızda büyük bir mücadelenin içindeyiz. Bu mücadelenin sonunda başaracağız. İnancımız var kararlılığımız var. CHP'yi iktidara tasıyacağız dedi. 'Umuda Yolculukta Bir Işık da Sen Yak' projesini başlatan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise, Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'ndaki mücadelesini örnek vererek şunları söyledi.

Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı gibi. Hiçbir zaman umutlarını kaybetmeyen insanların olduğunu göstermek istercesine beş arkadaş bir araya geldi. Dediler ki bu ülkede ülkenin bağımsızlığını bütünlüğünü koruyacak, ülkenin geleceğini koruyacağız. CHP bugün de umuda yolculukta bir ışık yakarak bir proje baslatmıstır.

Engin Özkoç, bu sözlerin ardından cep telefonunu çıkartarak cep telefonunun ışığını açarak projeyi başlattı. Daha sonra sahneye gelen milletvekilleri ve salondakiler de elektriklerin kapatıldığı salonda cep telefonları ışıklarını açtılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enis Berberoğlu Engin Özkoç Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title