Haberler

Sakarya Belediyeden Cuma Namazı Sonrası Mehter Marşı Yayını

Belediyeden Cuma Namazı Sonrası Mehter Marşı Yayını Sakarya'nın Pamukova İlçe Belediyesi Cuma namazı sonrası belediye hoparlöründen Mehter Marşı yayınladı.

Belediyeden Cuma Namazı Sonrası Mehter Marşı Yayını

Sakarya'nın Pamukova İlçe Belediyesi Cuma namazı sonrası belediye hoparlöründen Mehter Marşı yayınladı. Belediye Başkanı Cevat Keser, halkın Milli duygularını kabartmak için her Cuma günü aynı uygulamayı yapacaklarını söyledi

Pamukova'da Cuma namazı sonrası saat 14.00 sıralarında mahalle ve köylerdeki belediye hoparlörlerinden Mehter Marşı çalınmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika süren Mehter Marşı yayını nedeni ile şaşkınlık ve heyecan yaşayan Pamukovalılar, Pamukova belediyesini arayarak çalan mehter marşlarının neden çalındığını öğrenmek isteyince belediye santrali kitlendi.

İlçe Belediye Başkanı Cevat Keser ise Mehter Marşının çalınmasının sebebinin son dönemde artan terör olayları ve hain saldırılara karşı halkın Milli duygularının kabarması ve motivasyon amaçlı olduğunu söyledi.

Mehter marşı yayınlarına her Cuma günü yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Cevat Keser; "Halkımızın Milli duygularını kabartmak, moral ve motivasyonu yükseltmek, bölücü unsurlarla ülkemiz üzerinde hesapları olanlara gözdağı ve dosta güven vermek için tarihi sembolümüz olan 'Eski Ordu' Mehter Marşımızı Pamukova Belediyesinin ses yayın cihazlarından 33 mahalle ve Pamukova Merkezinden yayınladık. Bundan sonrada Cuma günleri devam edecektir. Bu vesile ile hain PKK karşısında kahramanca mücadele ederken, bir gül bahçesine girercesine toprağın kara bağrına bir fidan gibi devrilen Yiğit Güvenlik Görevlilerimize, Askerlerimize, Polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevat Keser Pamukova Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title