Haberler

Sakarya Basınında Bugün

Sakarya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yenisakarya: 'Suda Kalite Artacak' Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (adasu) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Tübitak ve Kamag Projesi ile Sapanca Gölü'nün Kirlilik Kaynaklarının Tespit Edileceğini, Böylece Gölün Su Kalitesinin Daha da Artacağını Söyledi

Sakarya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YENİSAKARYA: 'Suda kalite artacak'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) Genel Müdürü Rüstem Keleş, TÜBİTAK ve KAMAG Projesi ile Sapanca Gölü'nün kirlilik kaynaklarının tespit edileceğini, böylece gölün su kalitesinin daha da artacağını söyledi.

YENİHABER: 'Orman Bölge'ye yer arıyoruz'

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Orman Bölge Müdürlüğü arazisinin sağlık kampüsüne dönüştürülmesi için çalışma başlattıklarını bildirdi.

ADAPOSTASI: 'Sen misin hakkını arayan?'

Şeker Kurulu Adapazarı Şeker Fabrikası'na bir darbe daha vurmaya hazırlanıyor. Kurul uzmanlarının yaptıkları incelemenin ardından fabrikaya Eskişehir pancarı nedeniyle ceza kesmesi bekleniyor.

SAKARYAHALK: 'Topa tuttular'

MHP İl Genel ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri AK Partili yöneticilerin hizmet alanında çalışmadıklarını ileri sürerek tepki gösterdiler. (KMK-İU-MHD) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title